Najprodavanije

  • Novo

Xiaomi Magnetic Reading Light Bar - magnetska svjetiljka

19,99 EUR
s PDV-om
MI-RLB

Odvojiva i prijenosna LED svjetiljka, magnetna baza, mogućnost rotacije i podešavanje kuta od ±25°, 150lm, tri razine svjetline, 2000mAh, do 4.5h autonomije, dužina 36cm

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Xiaomi Magnetic Reading Light Bar - lampa s magnetnim držačem

Otprema kroz 2-3 radna dana

Učite, slažete ormar ili vam je na brzinu potrebna ručna svjetiljka? Uz Xiaomi Magnetic Reading Light Bar lampu s lakoćom ćete osvijetliti prostor po svojoj želji!

Uz svoj širokokutni izvor svjetlosti od 150 Im i dužinu od 36 cm s lakoćom ćete osvijetliti željeno područje, dok magnetska baza svjetiljke nudi stabilnost pri pričvršćivanju uz 3D dvostranu ljepljivu traku. Tako ćete je postaviti gdje god želite bez potrebe za bušenjem zidova.

Dugotrajnost u radu i uživanje u prirodnom osvjetljenju bez zamora očiju osigurava kapacitet baterije od 2000 mAh koja pruža autonomiju do 4.5h rada, dok je punjenje brzo i jednostavno uz Type-C priključak kako bi svjetiljka u kratkom vremenu bila ponovno spremna za rad. 

Tijelo svjetiljke ima mogućnost podešavanja kuta od ±25° i lako se rotira kako bi zadovoljilo sve zahtjeve korisnika za pronalazak savršene pozicije i osvjetljenja. Dodirnite svjetiljku za uključivanje ili isključivanje, a dugim pritiskom lako podesite svjetiljku na odabranu svjetlinu. Odaberite između tri razine svjetline i omogućite si vrhunski rad u različitim scenarijima. 

Bezbrižno i praktično punjenje osigurano je USB Type-C priključkom uz koji je Xiaomi Magnetic Reading Light Bar uvijek spreman za rad.  

Napomena:

*ne sadrži adapter Type-A potreban za napajanje prilikom punjenja. 

Brand
Xiaomi
Model
Magnetic Reading Light bar
Napredne značajke
Temperatura boje 4000K, raspon boje Ra90, 5W
Dimenzije i težina
360 x 37 x 40 mm, 0.3kg

Posebne reference