Najprodavanije

  • Novo

Xiaomi Handheld Steam Iron - parno glačalo

49,00 EUR
s PDV-om
XHIRON

prijenosna ručna parna pegla, 1200W, 150ml, 3 načina rada, mogućnost vodoravnog ili okomitog glačanja

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Xiaomi Handheld Steam Iron - parno glačalo

Otprema kroz 2-3 radna dana

U svijetu brzog načina života i učestalih putovanja Xiaomi Handheld Steam Iron optimalan je uređaj koji bi se trebao pronaći pri ruci u svakoj prilici - bilo na putu ili u vašem domu.

Ovaj praktičan i jednostavan uređaj omogućava brzo i učinkovito glačanje, čineći ga savršenim rješenjem za sve one koji žele izgledati besprijekorno bez obzira na to gdje se nalaze. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i laganoj težini od samo 840g lako ga se može ponijeti na putovanja.

Izgledajte besprijekorno u svim prilikama jer Xiaomi Handheld Steam Iron parno glačalo spremno je za korištenje u samo 30 sekundi! 

S mogućnošću vodoravnog ili okomitog glačanja ovo parno glačalo prilagoditi će se vašim potrebama, bez obzira peglate li odjeću na stolu za peglanje ili osvježavate haljinu koja visi na ormaru.

Uživajte u peglanju uz tri različita načina rada:

Sušenje / suho glačanje – idealno za uklanjanje nabora i oblikovanje

Parno glačanje / ispust pare – pritisnite gumb za paru, a zatim će parno glačalo kontinuirano ispuštati paru za peglanje

Pojačavanje pare – postavite gumb za pojačavanje pare otključanim, zatim pritisnite gumb za ispuštanje pare za najtvrdokornije nabore 

Uz snagu od 1200W Xiaomi Handheld Steam Iron vaš je idealan partner za besprijekorno glatku odjeću bez nabora, a uz kapacitet odvojivog spremnika za vodu od 150ml možete neometano uživati u peglanju bez potrebe za čestim nadopunjavanjem. 

Brand
Xiaomi
Model
B502CN
Boja
Bijela
Funkcije
vodoravno i okomito glačanje, 3 načina rada
Napredne značajke
spremnik vode - 150ml dostatan za glačanje cca 5-6 artikala
Paket
1x parno glačalo
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: