Najprodavanije

  • Novo

Xiaomi Fan Heater - grijalica

54,00 EUR
s PDV-om
MIFAHE

podesiva grijalica, PTC keramički grijač, mogućnost podešavanja topline i snage, snaga 2000W, 2 načina rada, kut od 70°, ručka za prenošenje, za prostorije do 15m2

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Xiaomi Fan Heater - grijalica

Otprema kroz 2-3 radna dana

Xiaomi Fan Heater ima ugrađeni PTC keramički grijač s velikom snagom od 2000W za trenutno zagrijavanje zraka uz kojeg ćete tijekom zime u svom domu moći nesmetano uživati u toplini. Uz pomoć centrifugalnog ventilatora i jedinstvene mikroperforirane zračne mreže kojom je osigurana ravnomjerna distribucija zraka, topao zrak zagrijat će dom u samo par minuta. 

Obavijte se toplinom - Xiaomi Fan Heater ima široki kut od 70° što omogućuje opsežnu pokrivenost čime je osigurana temeljita cirkulacija zraka i veći raspon grijanja. 

Xiaomi Fan Heater ima dvostruki dizajn gumba za kontrolu temperature i snage. Postavite željenu temperaturu s pomoću regulatora temperature, a zatim okrenite gumb mjenjača za postavljanje snage. Dostizanjem zadane sobne temperature grijač se automatski isključuje, a isto tako se automatski uključuje ako sobna temperatura padne kako bi se željena unutarnja temperature prostorije uvijek održavala po vašoj želji. 

Uz stražnju ručku osigurano je jednostavno prenošenje i postavljanje, a na vama pada odabir želite li Xiaomi Fan Heater koristiti kao stolnu ili samostojeću grijalicu. Unesite u svoj život veću dozu sreće i topline, a prostorije svog doma zagrijavate po svojoj želji uz dva načina rada (toplo i vruće). 

Način rada vrućeg zraka od 2000W

Način rada toplog zraka od 1200W 

Napomena:

*Kako bi dobili najbolje rezultate preporučujemo da uređaj postavite na maksimalnu temperaturu, zatvorite vrata i prozore kako bi zadržali temperaturu i zagrijavate prostoriju 20 - 30 minuta prije nego podesite temperaturu po svojim željama. 

* Grijalica je dizajnirana za korištenje u neposrednoj blizini s optimalnim rezultatima grijanja od 1 - 2 m od uređaja. 

Brand
Xiaomi
Model
LSNFJ03ZMEU
Boja
Bijela
Snaga
2000W
Funkcije
kut oscilacije od 70°, 2 načina rada
Napredne značajke
za prostorije do 15m2
Dimenzije i težina
176x176x471mm, 2.3kg
Paket
1x Xiaomi Smart Fan Heater grijalica
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: