Najprodavanije

  • Novo

Petkit Breezy 2 transporter za mačke - bijeli

79,99 EUR
s PDV-om
001251-WH

Cat travel bag - ruksak transporter za mačke i manje pse do 8kg, veliki prozor, inteligentni sustav ventilacije, led rasvjeta, pogodan za kišu

Količina

Petkit Breezy 2 Cat travel bag - transporter za male kućne ljubimce

Petkit Breezy 2 ruksak / transporter za mačke i male pse je savršen način da istražite svijet sa svojim kućnim ljubimcem! Namijenjen je mačkama i malim psima težine do 8 kg

Uživajte sa svojim ljubimcem dok ste u pokretu u dugim zabavnim šetnjama parkom, šumom ili čak i na planinarenju! Vaš ljubimac ostati će zaštićen, unutar posebno dizajnirane, čvrste, izdržljive i vodootporne vanjske ovojnice izrađene od laganih materijala. Kišan dan? Nema problema - ovaj je ruksak jednostavan za nošenje i zaštititi će vašeg ljubimca tijekom kišnog dana.

Petkit Breezy 2 ruksak ima veliki prozor kroz kojega će vaš ljubimac cijelo vrijeme gledati što se događa vani. Također, prozor je lagano zatamljen kako bi se spriječilo odsjaj i time učinio pogled ugodnijim tijekom putovanja. Višestruki otvori omogućiti će odličnu pasivnu ventilaciju, no protok zraka možete regulirati i ventilatorom.

Uz precizan temperaturni senzor koji ga automatski kontrolira, sustav ventilacije uz ugrađeni tihi ventilator osigurati će izvrsnu razinu komfora tijekom putovanja, a učinkovita cirkulacija zraka omogućiti će da se zrak u potpunosti zamijeni za 20s! Naravnoa, brzinu protoka zraka možete podesiti i ručno, a podesiti možete i jačinu svjetlosti. Kako biste koristili sve funkcije ovog transportera, potreban je powerbank s USB kabelom (prodaje se zasebno).

Ima odvojivu podlogu koja vašem ljubimcu pruža stabilnost i nevjerojatnu udobnost. Bočni džepovi omogućuju pohranu malih predmeta - kao što su poslastice za vašeg ljubimca. Široko dno ruksaka pruža vašem ljubimcu više prostora i omogućuje im slobodno kretanje.

Brand
Petkit
Model
Breezy 2
Boja
Bijela
Dimenzije i težina
30 × 30 × 45 cm, 1.9kg
Paket
1x Petkit transporter
Jamstvo
1 godina

Posebne reference