Najprodavanije

  • Novo

Narwal Freo Z Ultra robotski usisivač - crni

12000Pa, usisavanje i mokro brisanje, do 2.5h autonomije, brisanje intenziteta do 12N, TwinAI Dodge™ tehnologija za izbjegavanje predmeta s dvije kamere, LiDAR 4.0, Dirt Sense™ 2.0 tehnologija, EdgeSwing™ tehnologija čišćenja uz rubove, automatsko detektiranje tepiha i vrste podova, prilagođavanje intenziteta brisanja, Zero Tangle Floating Brush 2.0 četka protiv zapetljanja, Freo Mind 3.0 sustav automatskog rada, glasovni asistent, 10-u-1 pametna postaja za samočišćenje i pražnjenje s automatskim difuzorom deterdženta, mogućnost spajanja dovoda i odvoda vode, AI Adaptive Hot Water Mop Washing & Drying System sustav automatskog sušenja krpe, 2.5l spremnik za prašinu - do 120 dana bez potrebe za pražnjenjem, kontrola aplikacijom

Uskoro u ponudi!

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Narwal Freo Z Ultra robotski usisivač - crni

Uskoro u ponudi!

Narwal Freo Z Ultra novi je dodatak sve opsežnijoj Narwal obitelji pametnih robotskih usisivača vrhunskih karakteristika!

Odlikuje ga izuzetna usisna snaga od čak 12 000 Pa, uz koju će se Narwal Freo Z Ultra lako se nositi s onečišćenjem raznih vrsta podloga, brzo skupljajući tvrdokornu prašinu, dlake i ostatke prljavštine. Također, jedinstveni dizajn četke omogućuje vrtnju čak do 4400 zamaha u minuti, kako bi svaki centimetar poda bio temeljito očišćen. Valjkasta četka izrađena je od fleksibilnog materijala za izolaciju vibracija, što osigurava dodatnu učinkovitost pri usisavanju prašine ali i dodatno smanjuje buku, čineći proces čišćenja tišim i ugodnijim. Buka pri čišćenju u standardnom modu znosi samo 58 dB, što je idealno za kućna okruženja, čak i ako ga koristite rano ujutro ili navečer.

Korištenje visokokvalitetnog materijala od legure aluminija i magnezija za izradu lopatice ventilatora osigurava veću snagu i bolji učinak uklanjanja prljavštine. Također, visokoučinkovit dizajn zračnog puta U-cijevi dodatno onemogućuje problem prepreka u protoku zraka kakve možemo pronaći u tradicionalnom dizajnu zračnih kanala. Time rješava problem začepljenja prljavštinom u procesu čišćenja.

Opremljen preciznom TwinAI Dodge tehnologijom za izbjegavanje prepreka te uz dvostruke RGB kamere i dvostruke čipove, Freo Z Ultra pruža iznimno inteligentno prepoznavanje objekata i preciznu navigaciju. Lako će razlikovati različite vrste prljavštine i prepreka tijekom procesa čišćenja, bilo da se radi o dlakama kućnih ljubimaca, ostacima hrane, namještaju ili igračkama. Brzo će identificirati i prilagoditi program čišćenja kako bi se lako nosio sa složenim kućnim okruženjima i maksimizirao pokrivenost područja za čišćenje.

Freo Z Ultra reagira do šest puta brže od sličnih proizvoda, što se u konačnici odražava bržim procesom čišćenja, ali pritom istovremeno osigurava vrhunske rezultate! Sposoban je prepoznati i zaobići više od 120 kućanskih predmeta u stvarnom vremenu s izuzetnom preciznošću, a može brisati čak do 8 mm blizu rubova prepreka kako bi se izbjeglo propuštanje područja čišćenja.

Kako ima dvostruku kameru, certificiran je od strane TÜV Rheinland Privacy te usvaja mogućnost potpuno izvanmrežne pohrane i računanja, koja je temeljito odvojena od računalne funkcije glavnog CPU-a, osiguravajući da se obrada i pohrana osjetljivih podataka ne oslanjaju na internetsku vezu, pružajući dovoljnu zaštitu za vašu privatnost i sigurnost te automatsku provjeru dopuštenja korisnika prije snimanja fotografije. Time ne morate brinuti o "curenju" podataka ili neovlaštenom pristupu.

Freo Z Ultra koristi inovativni Reuleaux trokutasti dizajn krpa za brisanje s još većom površinom brisanja. Odlikuje se inovativnim automatskim podizanjem i pritiskom brisanja do 12N! Također, dvostruka rotirajuća krpa automatski prilagođava pritisak brisanja u skladu s različitim podnim materijalima, štiteći pod dok pruža najbolje rezultate čišćenja u različitim scenarijima. Uz maksimalni pritisak do 12N, krpe učinkovito uklanjaju tvrdokorne mrlje i nakupljenu prašinu s površine.

Kako bi optimizirao mokro brisanje, robot automatski prilagođava vlažnost brisanja prema materijalu poda. Osim toga, krpe za brisanje može se podići do 12 mm, što olakšava rukovanje različitim materijalima i neravnim podovima.

Sustav AI DirtSense™ 2.0 inteligentno će prilagoditi metodu čišćenja u stvarnom vremenu prema veličini i vrsti otkrivene prljavštine. Kada prepozna čvrste ostatke, automatski će povećati snagu usisavanja kako bi se osiguralo čišćenje tvrdokorne prljavštine s poda. A kada se suočava s tekućom prljavštinom, automatski će se optimizirati način brisanja kako bi osigurao da je pod temeljito očišćen i suh. Također, robot može prepoznati jaku prašinu, prljavštinu i tekućine kako bi područja s visokom frekvencijom aktivnosti ili područja s kućnim ljubimcima čistima dodatno održavao čistima.

Kada dođe vrijeme za automatsko čišćenje krpa, postaja Freo Z Ultra robota također je opremljena AI Adaptive Hot Water Mop Washing & Drying Systemom koji dinamički kontrolira temperaturu čišćenja krpa na temelju rezultata detekcije sustava AI DirtSense™ 2.0. Time će prilagoditi temperaturu čišćenja krpa od 45°C do 75°C ovisno o vrsti onečišćenja na njima. Time se posljedično inhibira rast bakterija i produljuje vijek trajanja krpe.

Zapetljavanje dlake u glavnu četku uvijek je predstavljalo veliki problem, posebno za obitelji s kućnim ljubimcima. No, uz Zero Tangle Floating Brush 2.0 tehnologiju, četka Freo Z Ultra robota učinkovito će spriječiti zapetljavanje kose, dlaka kućnih ljubimaca i drugog vlaknastog materijala u četku, čime će dnevne poslove učiniti još opuštenijim i učinkovitijim. Robot je certificiran od strane SGS sa stopom petljanja od 0% i TÜV certifikatom sa stopom usisavanja kose od 99,56%.

Ono što posebno izdvaja ovaj model robota je 10-u-1 bazna stanica koja omogućuje do 10 automatiziranih funkcija koje olakšavaju vaš angažman pri čišćenju. Bazna stanica uključuje automatsko pražnjenje od prašine, automatski dozator deterdženta, automatsko čišćenje stanice, AI pranje toplom vodom, sušenje vrućim zrakom...

Bazna stanica opremljena je naprednim senzorima koji precizno detektiraju prljavštinu i prašinu. Nakon svakog čišćenja, senzori procjenjuju čistoću očišćenog područja u stvarnom vremenu, osiguravajući da su sva područja očišćena prema željenom standardu. Sveobuhvatna bazna stanica Freo Z Ultra također je opremljena elektroliziranom vodom za vrlo učinkovitu sterilizaciju, čineći vaš kućni okoliš sigurnijim i zdravijim. Automatski dozator sredstva za čišćenje ugrađen u baznu stanicu inteligentno dozira pravu količinu sredstva za čišćenje za različite potrebe čišćenja, kako bi pritom podovi bili temeljito očišćeni bez ostavljanja ostataka.

Uklonjivi spremnik za prašinu od 2.5l osigurati će do 120 dana čišćenja bez potrebe za pražnjenjem.

Također, stanica podržava sustav automatske izmjene vode i funkcije za njegu drvenog poda, ali navedeni pribor se prodaje zasebno i ne dolazi u pakiranju. 

Tehnologija Smart Edgeswing omogućuje da svaki zamah dvaput učinkovito očisti rubno područje. Ovaj dizajn dvostrukog čišćenja značajno poboljšava uklanjanje tvrdokornih mrlja u kutovima, omogućujući dubinsko čišćenje rubnih područja. Tehnologija Smart-Swing također sprječava curenje optimiziranjem frekvencije okretnog gibanja.

Tehnologija LIDAR SLAM 4.0 omogućuje skeniranje od 360° kako bi se osiguralo idealno pronalaženje putanje u složenim kućnim okruženjima, a uređaj može brzo dovršiti mapiranje za manje od 6 minuta, pružajući učinkovito čišćenje za velika okruženja s više katova. Zabranjene zone mogu se postaviti putem aplikacije kako bi se spriječio robot da uđe u područja koja ne treba čistiti.

Uz odličnu autonomiju rada od 2.5 sata, robot može pokriti velika područja do 200 četvornih metara.

Freo Z Ultra opremljen je inteligentnim načinom rada - Freo Mind 3.0, koji vam dodatno omogućuje da se riješite zamornih zadataka čišćenja - samo uključite inteligentni način rada koji vam može pružiti prilagođena rješenja za čišćenje u skladu sa stvarnom situacijom u vašem kućanstvu.

Freo Z Ultra također podržava praktičnu glasovnu kontrolu i APP funkciju kontrole, koja vam omogućuje pokretanje ili pauziranje zadatka čišćenja, podešavanje načina čišćenja, pa čak i postavljanje prioriteta čišćenja za određeno područje samo jednostavnom naredbom. Putem aplikacije možete provjeriti napredak čišćenja u stvarnom vremenu, prilagoditi raspored čišćenja ili daljinski upravljati robotom za obavljanje zadataka čišćenja kada niste kod kuće...

Za površine poput tepiha, koji imaju tendenciju nakupljanja prljavštine i dlaka, Freo Z Ultra maksimizira snagu usisavanja kako bi osigurao učinkovito uklanjanje prljavštine duboko unutar vlakana tepiha. S matričnom metodom čišćenja koristi vodoravni i okomiti raspored čišćenja kako bi se osiguralo da je svaki odjeljak u potpunosti pokriven. Podešavanjem snage usisavanja i načina čišćenja osigurava maksimalno uklanjanje prljavštine bez oštećenja materijala tepiha, zadržavajući izvornu teksturu i ljepotu tepiha.

Neka vam je svako čišćenje zadovoljstvo i uživajte u vrhunskom osjećaju čistoće koji donosi pametna tehnologija!

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Deterdžent se dodaje isključivo po uputama proizvođača. Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
NARWAL
Model
Freo Z Ultra
Boja
Siva
Povezivanje
WIFI, IEEE 802.11bgn, 2412-2472MHz; Aplikacija; Bluetooth BLE 5.0
Baterija
5200 mAh do 200m2 površine
Dimenzije i težina
Postaja: 430x462x388 mm, Robot: 355x350x109 mm
Jamstvo
2 godine

Posebne reference