Najprodavanije

  • Na sniženju!
  • Novo

KingSmith WalkingPad K15 traka za hodanje i trčanje (srebrna)

Uštedi 10%
629,10 EUR
s PDV-om
001306

Sklopiva traka za trčanje i hodanje do 15 km/h, nagib od 4%, površina gazišta 1200 x 480mm, LED zaslon, KS Fit aplikacija

Najniža cijenja zadnjih 30 dana: 699 EUR

Količina

KingSmith Walking Pad K15 traka za hodanje i trčanje (srebrna boja)

Predstavljamo KingSmith traku za hodanje i trčanje WalkingPad K15 koja uz nagib od 4% pruža maksimalnu brzinu do 15 km/h kako biste još više proširili svoje granice i postigli nove ciljeve!

Nešto većih dimenzija i težine od 57kg, zasigurno je namijenjena za sve koji imaju nešto više slobodnog prostora te se time razlikuje od ostalih sklopivih KingSmith traka. No, i ona nastavlja praktičnu tradiciju sklapanja rukohvata za 180° kako biste je poslije vježbe nešto jednostavnije pospremili. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja.

Sama površina za trčanje od 1200 x 480 mm najveća je od svih KingSmith WalkingPad traka, dok je za što veću udobnost zadužena površina s amortizacijom koja će dodatno spriječiti napor u koljenima, a sama će protuklizna površina trake pružiti bolje prianjanje prilikom trčanja. Ručke pružaju dodatnu ravnotežu prilikom vježbanja, a za dodatnu razinu zaštite - tu je i kopča za sigurnost.

WalkingPad K15  također odlikuje mogućnost dvostrukog korištenja - kao traku za hodanje do 5 km/h i kao traku za trčanje do 15 km/h. Također, za što lakše korištenje odlikuje je mogućnost slobodnog ručnog podešavanja brzine od 0.8 km/h do 15km/h prilikom same vježbe (okretanjem gumba pored integriranog LED zaslona). Integrirani LED zaslon u stvarnom vremenu prikazuje udaljenost, vrijeme, brzinu, kalorije... a sve vrijednosti, kao i ostale funkcije, možete pratiti putem aplikacije.

Ova sklopiva traka za trčanje neprimjetno se povezuje s mobilnom aplikacijom KS FIT putem Bluetootha, što vam omogućuje praćenje vašeg napretka i pristup personaliziranim programima vježbanja.

Nosivost K15 trake je 110 kg. 

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha i dođe do kvara motora, jamstvo je nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
TRK15F
Boja
Srebrna
Funkcije
Hodanje i trčanje do 15km/h, nagib 4%, LED zaslon, KS fit app
Dimenzije i težina
1420x1140x828mm rasklopljena, 1420x310x828mm sklopljena, težina 57kg, težina paketa 71kg
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: