Najprodavanije

  • Novo

Jimmy PW11 Pro Max bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

599,00 EUR
s PDV-om
001255

5u1 dizajn, istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova, podesiva mlaznica, uz nastavke laka prenamjena u uspravni bežični štapni usisivač za podove i tepihe, motor bez četkica 460W, usisna snaga 110AW, Samsung baterija 4600mAh, glasnoća 80dB, posuda za čistu vodu: 0.6l, posuda za prljavu vodu: 0.45l, posuda za prašinu 0.3l, LED zaslon, glasovni podsjetnik, samočišćenje i sušenje četke

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Jimmy PW11 PRO MAX bežični 5-u-1 usisivač za suho i mokro čišćenje

Predstavljamo najnoviji model pametnih bežičnih uređaja - JIMMY PW11 Pro Max! Ovaj 5-u-1 multifunkcionalni model pružiti će vam sve potrebno za optimalno čišćenje doma - od pranja podova pa sve do usisavanja tepiha i namještaja. Na Vama je da si konfigurirate uređaj vlastitim preferencama!

Bilo istovremeno pranje i sušenje podova ili ga pak želite koristiti kao štapni usisivač za tepihe i podove ili koristiti kao ručni usisivač za namještaj i pokućstvo - možete! Odabir je na vama. Ovaj praktični inovativni 5-u-1 usisivač posebno je osmišljen kako bi Vam omogućio jednostavno čišćenje u bilo kojem trenutku. A kako su nastavci praktični i lako zamjenjivi - usisivač će vam poslužiti za sve vrste čišćenja, od onog priručnog svakodnevnog pa sve do temeljitog tjednog čišćenja.

Pokreće ga visoko učinkoviti IPX8 vodootporni motor bez četkica koji će pružiti snagu od 460W uz usisnu snagu od fantastičnih 110 AW - što je snažnije od većine drugih uređaja za mokro i suho čišćenje te omogućuje izvrsnu i pouzdanu izvedbu prilikom čišćenja poda, tepiha, kreveta i drugih površina. 

Velika inovacija je set dvostrukih četka koje se okreću se u oba smjera, pružajući tako dvostruku snagu brisanja i još veću fleksibilnost. Time se će se tvrdokorne mrlje još lakše ukloniti a usisivač će površinu ostaviti besprijekorno čistom. Također, uz dvostruki set motoriziranih četki, usisivač će se još lakše kretati naprijed i natrag i time vam pružiti dodatnu dodatnu fleksibilnost i jednostavnije upravljanje tijekom čišćenja.

JIMMY PW11 Pro Max dizajniran je za što fleksibilnije čišćenje te uz tehnologiju protiv povratnog protoka tekućina pruža mogućnost sklapanja i polaganja gotovo ravno - na 180°, što olakšava čišćenje malih sakrivenih prostora poput onih ispod kreveta, stolica i sl.

Njegova impresivna baterija od 4600 mAh pružiti će autonomiju do 80 minuta ručnog korištenja ili do 40 minuta korištenja kao uspravni usisavač te do 20min rada na čišćenju tepiha.* Baterija se puni 4-6h, ali ako vam je potrebno, zahvaljujući zamjenjivom dizajnu baterije, njegovo vrijeme rada može se udvostručiti kupnjom dodatne baterije.

Kako bi osigurao temeljito čišćenje, snaga usisavanja može se automatski podešavati prema detektiranoj razini prljavštine na podu. Također, JIMMY PW11 Pro Max je dizajniran s preciznom kontrolom raspršivanja. Čista voda se automatski i ravnomjerno raspršuje na valjkastu četku za pranje i brisanje poda svježom vodom, no za tvrdokornu prljavštinu, pritisnite gumb za ručni raspršivač vode za dodatnim prskanjem vode,čime ćete učinkovitije ukloniti i tvrdokornu prljavštinu.

Nakon čišćenja, postavite PW11 Pro Max na postolje i jednim klikom on će započeti proces samočišćenja kako bi oprao četku. Po završetku procesa samočišćenja, valjak četke, otvor zraka i spremnik za prljavu vodu temeljito se osuše vrućim zrakom kako bi se spriječila pojava plijesni i neugodnih mirisa. Za dodatnu zaštitu, spremnik za čistu vodu ugrađen s antibakterijskim materijalom s ionima srebra, stvara antibakterijske ione srebra u čistoj vodi kako bi pružio što dugoročniji antibakterijski efekt.

Pametni LED zaslon olakšava upravljanje vašim usisivačem. Na njemu će biti prikazane sve relevantne informacije - poput razine baterije, način rada, podsjetnici na održavanje itd.

U paketu dolaze: 1x PW11 Pro Max (glavni uređaj), 1x baterija, 1x Glava za tepihe s metalnom cijevi, 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Mlaznica za kuteve/procjepe, 1x Adapter/punjač, 1x Postaja za punjenje i samočišćenje, 1x 480ml sredstva/šampona za podove, 1x Četka za čišćenje uređaja

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom. Proizvođač preporučuje korištenje isključivo destilirane ili demineralizirane vode u spremniku za vodu. Kvarovi uzrokovani kamencem nisu pokriveni jamstvom te u slučaju znakova/tragova navedenog, jamstvo neće biti važeće.

Uz proizvod preporučujemo korištenje Jimmy sredstva za pranje podova, posebno namijenjenog za ovakav tip usisavača.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
PW11 Pro Max
Vrsta zaslona
LED
Snaga
460W, 110AW
Baterija
4600mAh, autonomija do 80min (kao ručni) / do 40min kao uspravni usisivač / do 20 min rada na tepihu
Jamstvo
2 godine

Posebne reference