Najprodavanije

  • Novo

JIMMY JV83 Pro bežični usisivač

219,00 EUR
s PDV-om
001301

Bežični usisivač, nazivna snaga 500W, usisna snaga 160AW, LED zaslon, baterija 7x2.5Ah, autonomija do 65 min.*

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

JIMMY JV83 Pro bežični usisivač

Otprema kroz 2-3 radna dana

Stigao nam je Jimmy JV83 PRO bežični usisavač - potpuno redizajnirani atraktivni naslijednik praktičnog JV83 bežičnog usisavača!

Pokreće ga impresivni digitalni motor bez četkica od 500W koji će razviti usisnu snagu od 160AW što je i više nego dovoljno kako bi vam pružio visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što mu uz set priloženih nastavaka osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijelog kućanstva.

Snažna baterija od 7x2.5Ah je uklonjiva i može se puniti odvojeno ili dok je usisivač postavljen na zidnom nosaču. Vrijeme punjenja je 4-5 sati. Usisavač će pružiti autonomiju do 65 minuta u ECO modu, 20 minuta u turbo modu, te 12 minuta* na najvećoj brzini. U kombinaciji s motoriziranom glavnom četkom (kako ćete ga najčešće koristiti), baterija će pružiti autonomiju do 45 minuta u ECO načinu rada, 18 minuta u turbo načinu rada i 10 minuta pri maksimalnoj brzini.

Moderan ergonomski dizajn te praktična ručka i mala težina usisivača omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će vam dodatno olakšati proces čišćenja. Za dodatne informacije tu je ugrađeni LED zaslon koji će vam pružiti sve relevantne informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što dodatno olakšava samu organizaciju tijekom čišćenja.

Dizajn dvostruke posude za prašinu uz dvojeno filtriranje i skupljanje prašine omogućuje još veću pohranu i jače usisavanje! JV83 Pro može skupiti više prašine uz istovremeno smanjenje gubitka usisavanja!

Glavna četka širokog promjera u kombinaciji s velikim usisnim otvorom osigurati će temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine čak u jednom potezu!

Jimmy JV83 PRO u paketu dolazi s dodacima koji će znatno olakšati čišćenje kućanskih površina, te je u paketu uključena: glavna motorizirana glava s četkom, rastezljivo crijevo, 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake i mlaznica za kuteve. Također baterija je odvojiva, a kako bi vam uvijek bio pri ruci i spreman za upotrebu, možete ga montirati na zidni nosač.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
JV83 Pro
Boja
Siva
Vrsta zaslona
LED zaslon
Snaga
Nazivna snaga 500W, snaga usisavanja 160AW
Baterija
7x2.5Ah; Autonomija rada s motoriziranom glavnom četkom: 10/18/45 min, Autonomija bez motorizirane glavne četke: 12/20/65 min
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference